Project JA+

Project JA+ begeleidt uitkeringsgerechtigden uit Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest met een taalachterstand. Om de afstand tot de arbeidsmarkt zo klein mogelijk te maken, bieden we deelnemers taalondersteuning, taalstages en empowerment. Bij Project JA+ werken ervaren taaldocenten en trainers. Deelnemers worden in groepen ingedeeld naar hun taalniveau.

 

Het uiteindelijke doel van het project is uitstroom naar regulier werk of, als dat niet haalbaar is, een andere vorm van participatie in de maatschappij, zoals vrijwilligerswerk. Project JA+ stimuleert uitkeringsgerechtigden om zich te ontwikkelen, te participeren en economisch zelfstandig te worden.

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Project JA+? Neem dan contact op met de projectondersteuning op telefoonnummer 06 - 3642 9340.

 

Taalstages
Door middel van taalstages kunnen deelnemers op een laagdrempelige manier hun werknemersvaardigheden in de praktijk oefenen. Deze taalstages zijn met behoud van uitkering. Bent u een werkgever en heeft u interesse in het aanbieden van een taalstage? Neem dan contact op met Marijke van Teijlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (e-mail) of 06-15467692 (telefoon).

Project JA+ wordt gefinancierd vanuit Werk en Inkomen van de gemeente Leiden.webdesign en realisatie door: MC United Reclamestudio, Alphen aan den Rijn