Folders

Hier vindt u de folders van JA+

 

Taalstages Project JA+

TaalstageContact

Bij Project JA+ werken ervaren taaldocenten en trainers. Het lesgeven van een taal is een vak dat uitgevoerd moet worden door professionals. Deelnemers worden in groepen ingedeeld naar hun taalniveau.


De taalstages worden verzorgd door Marijke van Teijlingen, stagecoördinator. Deelnemers op stage en hun werkgevers worden regelmatig gezien om de voortgang te bespreken. Bent u een werkgever en heeft u interesse in het aanbieden van een taalstage? Neem dan contact op met Marijke via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (e-mail) of 071 516 7313 (telefoon).

Voor algemene vragen of meer informatie over Project JA+ kunt u contact opnemen met Lucie Kroutilova.
T: 071-516 51 17 
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Project JA+

Project JA+ is bedoeld voor uitkeringsgerechtigden uit Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude en Oegstgeest van 27 jaar en ouder met een taalachterstand. Om de afstand tot de arbeidsmarkt zo klein mogelijk te maken, bieden we deze mensen taalondersteuning, taalstages en empowerment.

Het uiteindelijke doel van het project is uitstroom naar regulier werk, of als dat niet haalbaar is een andere vorm van participatie in de maatschappij, zoals vrijwilligerswerk. Waar uitkeringsgerechtigden met een taalachterstand voorheen weinig activerend werden benaderd, worden zij met Project JA+ juist gestimuleerd om zich te ontwikkelen, te participeren en economisch zelfstandig te worden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Project JA+? Neem dan contact op met Lucie Kroutilova: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (e-mail) of 071 516 5117 (telefoon).


Taalstages
Taalstages worden ingezet om de deelnemers op een laagdrempelige manier hun werknemersvaardigheden in de praktijk te laten oefenen. Deze taalstages zijn met behoud van uitkering. Bent u een werkgever en heeft u interesse in het aanbieden van een taalstage? Neem dan contact op met Marijke van Teijlingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (e-mail) of 071 516 7313 (telefoon).

Het project wordt gefinancierd vanuit Werk en Inkomen van de gemeente Leiden.


Logo Leiden rood

eu embleem esf


webdesign en realisatie door: MC United Reclamestudio, Alphen aan den Rijn